Magic in the Moonlight al lui Woody Allen

April 5, 2015 at 11:12 am

magic-in-the-moonlightAh, dar ce film frumos! Poate mai de dupa-amiaza asa, poate mai light sau film pentru muieri, dar mie mi-a placut maxim. Pentru ca asta e talentul lui Woody Allen, sa dea senzatia de light pe niste subiecte heavy. In Magic in the Moonlight, subiectul fiind …the faith. Credinta ca exista in lume mai mult decat ceea ce vedem cu ochii.

Magic in the Moonlight e cu Emma Stone si Colin Firth, care joaca parca in joaca tot filmul, reusind sa te duca exact acolo unde vrea Woody Allen. Intr-o zona in care sa iti pui intrebari si sa speri la raspunsul pe care oricum il ai inside. Imaginea este minunat de calda, de-ti vine sa lingi ecranul sau sa te teleportezi fix acolo, iar povestea e fluida si plina de umor si farmec.

Despre ce e? Pentru mine, despre speranta, care sta ascunsa chiar si in cel mai sceptic om si despre nevoia de a crede in ceva, mai presus chiar de credinta.

Oficial, despre un magician arogant, ale carui numere de magie au spate stiinta si a carui misiune este in timpul filmului de a demasca o impostoare care pretinde ca este clarvazatoare.

Regizor: Woody Allen

Scenarist: Woody Allen

Actori principali: Emma Stone, Colin Firth

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!