You can say NO

naxos-islandA fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti. A fost o vreme, acu’ demult apusa, cand NU nu era o optiune. In capul meu. Cum sa refuz sa ajut? Dadeam bucati din mine, mai ceva ca la aprozar. Pe datorie, nu asa oricum. Ca nici macar nu le-aveam. Dar le dadeam si-apoi faceam eu rost de ele cumva.

The way to freedom – drumul spre insula Naxos, Grecia

03-way-to-naxosCel mai scurt drum e ala pe care-l cunosti, zice o vorba din..batrani? Zice ea bine, dar cand nu-l cunosti, pe drum adica, mai bine-l faci cum iti vine bine la suflet. Asa am gandit eu dupa ce am hotarat ca insula Naxos, Grecia este prima destinatie de vacanta din vara trecuta. Cel mai simplu ar fi fost sa iau bilete de avion pana in Naxos, cu escala in Atena, ca nu exista zbor direct. Eh, dar bine ca n-am facut-o.

Naxos, Grecia – insula fara romani la tot pasul

medusa-beach-end-of-plaka-2Pana anul asta, am evitat cu succes Grecia ca destinatie de vacanta ca prea merge toata lumea. N-o fi cel mai bun motiv, dar e al meu. Eh, dar cum cautam eu o insula pe care sa-mi intind linistita trunchiul si membrele la plaja, tot dadeam peste Naxos si ea peste mine, aparent cea mai mare insula din Cyclade. Dupa ce-a intrat si pe locul 2 in topul celor mai bune plaje din Europa, pe 6 in topul celor mai bune plaje din lume si pe 1 in topul plajelor din Grecia, conform TripAdvisor Travelers’ Choice Islands, s-a strigat Bingo pentru Naxos, Grecia.

Libertate pe mare – Uită de all inclusive pentru vacanța în Grecia

Sailing in the Ionian SeaCum azi e mâine, dacă vrei un tip diferit de vacanță în Grecia, poate ar trebui să lași all inclusive-ul de-o parte măcar pentru un an și să aduci un pic de aventură, dacă nu în viața ta, măcar în vacanța ta. Sailing in the Ionian Islands a fost până acum cea mai faină vacanță pe care am avut-o și pe care o recomand din tot sufletul.