Ai da 10.000 euro ca sa-i salvezi viata celui mai bun prieten?

July 14, 2015 at 6:10 am

ai-da-10000-euroIar m-am trezit eu cu intrebari dubioase in cap 😀 Daca maine cel mai bun prieten, ala care e ca bucata din tine, te roaga sa-i imprumuti 10.000 de euro ca sa-si salveze viata, ai face-o? Eu sunt sigura ca da. Evident, plecam de la premisa ca ai cei 10.000 sau ca macar esti eligibil pentru un credit pentru suma respectiva. 

Daca in timp ce citesti stai pe ganduri punand in balanta ce ai face, well…nu te gandesti la persoana potrivita. Alege pe altcineva, eventual ruda apropiata. Daca n-ai nicio persoana in viata ta pentru care te-ai baga cu bucurie dator doar ca sa o ajuti sa-si salveze viata, mergi de-ti cauta. But that’s not the point.

The point is…

Dar daca ai fi tu cel mai bun prieten al tau? Daca ti i-ai cere tu tie? Ti i-ai da? Nu pentru ca ai fi bolnav, ci pentru ca ai vrea sa-ti salvezi propria viata. De la absurd. Absurdul ala care te face sa faci in fiecare zi altceva in afara de ceea ce visezi. Ala care te face sa mergi la un job pe care-l urasti, in timp ce te plangi ca ai vrea sa faci altceva cu viata ta. Doar ca nu faci. Cum ar fi daca tu ai fi cel mai bun prieten al tau? Ti-ai da 10.000 de euro ca sa iti urmezi visul? 

Foloseste cu incredere formularul de mai jos. Or do it on my Facebook page.