Cand n-arunci gunoiul la timp, incepe sa puta

April 21, 2015 at 4:38 am

daca-nu-arunci-gunoiulCand n-arunci gunoiul la timp incepe sa puta. In casa. In casa ta. Telenovelele exista in realitate. Si asta, doar pentru ca exista oameni dispusi sa joace in ele. S-or spala rufele-n familie, dar in care familie? Oricare. Niciuna.

Toti avem o istorie. E stupida incercarea de a te preface ca l-ai luat sau ai luat-o virgina. Nici n-ai vrea, ca doar ti-o trage asa bine ca s-a antrenat. Stiu ca ai fi vrut sa se antreneze singur la bara, dar ce crezi? Cel mai probabil a exersat o vreme cu altcineva. Important e sa nu mai exerseze acum. Mai ales la paralele.

Diferenta dintre amintiri si gunoi e ca primele merita pastrate. Te-au facut ceea ce esti. Azi. Oricum, de amintiri nu poti scapa decat cu amnezie. Ceea ce nu-si doreste nimeni. Gunoiul insa trebuie sa si-l arunce fiecare. Pentru ca fiecare merita a clean start. Problema e ca nu se duce niciodata singur. Atata vreme cat nu esti in stare sa-ti faci curatenie in casa, suflet si gandire, sooner or later o sa inceapa sa puta. Si mirosul s-ar putea sa fie asa de deranjant, incat sa va alunge pe amandoi din casa. 

Daca ai ceva de comentat, foloseste formularul de mai jos!