Cand simti ca ceva e in neregula, ceva chiar e in neregula! Doar vezi sa nu cumva sa fie paranoia.

July 7, 2014 at 6:57 pm

para-n-o-iaSi-a pus camasa verde azi, aia pe care n-a mai purtat-o de un secol. Aceeasi pe care-o purta din 3 in 3 zile cand ne-am cunoscut, doar pentru ca-i spusesem ca-i scoate ochii. In evidenta. Ding, ding, ding! Alarma de gradul I! De ce poarta camasa? De ce acum?

Si parca din 5 mesaje pe zi, in care-mi zicea ca io-s the one si c-abia asteapta sa treaca ziua ca sa ma prinda cand ma-mpiedic, acu’, imi da doar 3, in care sunt tot the one, dar sa iau si paine c-a uitat. Ding, ding, ding! Alarma de gradul I! De ce sa iau paine? De ce acum?

Si-azi noapte, pe la 4, s-a-ntors pe partea cealalta si-a uitat sa-mi ia mana cu el, desi pan-acum dormeam nedezlipiti si ne-ntorceam imbratisati in sincron de pe-o parte pe alta. Ding, ding, ding! Alarma de gradul I! De ce-a uitat sa-mi ia mana la intoarcere? De ce acum?

Nu-l mai recunosc, s-a schimbat si nu ma mai iubeste. Punct. Si de la capat. Really?

Cand simti ca ceva e in neregula cu barbatul de langa tine, ceva chiar e in neregula. Oricat de mult bullshit ti-ar vinde vreunul dintre participantii masculini la traficul de sex, trust yourself, ca nu te-nseli. Vorba cantecului, “instinctul tau de fata mare nu te-nseala”, la fel cum nu se-nseala niciodata maica-ta, care te ghiceste si-acum ori de cate ori iti plange sufletul, chiar daca o arzi tu cu un zambet cat casa pe fata.

Dar de la ceva e in neregula cu el, la ceva e in neregula cu voi, e cale lunga, bre. True, uneori poate nu atat de lunga. Si uneori de la ceva e in neregula cu el, de acolo incepe sa fie in neregula cu voi. Dar atunci inseamna ca ai ales tu prost. Doar ca nu poti sa-l pui la zid din prima, sa-l executi si-abia apoi sa-l intrebi ce-a facut.

Nici interogatoriul n-o sa dea rezultate, desi atunci cand i-ai bagat veioza-n ochi la miez de noapte, trezindu-l din somn si intrebandu-l de ce azi si-a luat camasa verde, parca a ezitat un pic. Right, right? Cum adica l-ai speriat? Da’ ce-i copil?

Io nu cred in siamezi care si-o trag cu pasiune, dar cred ca fiecare relatie are o dinamica si ca da, trebuie sa fii atent la semnale, nu poti sa-ti dai cu praf de ignorare-n in ochi si sa stai asa ca proasta asteptand sa pice drobul de sare. Dar fiecare are personalitatea lui si nevoie sa si-o dezvolte si separat si impreuna. Si uneori, ceva va fi in neregula cu barbatul de langa tine, la fel cum uneori ceva va fi in neregula si cu tine. Dar daca ai ales bine, omul ala o sa vina si-o sa-ti spuna. Obviously, daca-l lasi s-o faca. Si preferabil, fara veioza-n ochi.

Trust yourself, femeie, dar vezi ca linia dintre sensibilitate si paranoia e mai fina decat fundul unui bebelus.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!