Da-mi mana si ai incredere

May 18, 2015 at 9:19 am

da-mi-manaCu aceste cuvinte m-a combinat al meu 1/2 acum ceva vreme, in timp ce ma tara pe niste stabilopozi, iar mie-mi tremurau gladiolele si eram convinsa ca o sa alunecam, o sa ne spargem capetele si o sa ne prelingem in apa cu sangele siroind pe fata, iar marea o sa ne scoata la mal, niste luni mai tarziu, pe o plaja pustie unde pasarile se vor infrupta din trupurile noastre.

Da’ tot i-am dat-o. Mana adica. Si increderea. Ca stiu eu ca Frica te face prost si n-am vrut sa fiu proasta. Si i-o dau si azi si o sa i-o dau cata vreme o sa o vrea. Mana adica. Si increderea.

Cum mi-am adus aminte de asta? Pai tocmai ce mi-a trimis acest video fain, care-a facut click la mine-n cap, printre altele, cu momentul ala. Si nu doar cu momentul ala, ci si cu saptamanile trecute, cand am disparut si n-am mai scris pe blog, pentru ca am participat la un workshop asa de intensiv, de n-am mai avut cap si nici degete sa scriu pe blog.

Workshop la care am descoperit oameni frumosi, care iar mi-au zis si ei…cu alte cuvinte …“Da-mi mana si ai incredere”. Si le-am dat-o si am avut si s-a finalizat super fain, bineinteles dupa ce frica a incercat sa ma faca proasta. Despre ce-am mai invatat eu acolo, o sa va povestesc in zilele urmatoare. Deocamdata voiam doar sa va spun ca sunt alive si sa va dau si voua share la 3 minute de intelepciune animata. Enjoy!

Daca ai ceva de comentat, foloseste cu incredere formularul de mai jos sau TheBitch.ro Facebook page!