Daca asta-i iubire, te rog, iubeste-ma mai putin!

January 26, 2015 at 7:00 am

iubeste-ma-mai-putinTe iubesc atat de tare, incat nu ma pot abtine sa nu iti controlez telefonul. Ah, da si Facebook-ul. Si m-am uitat de cateva ori si-n portofel, ca sa vad daca n-ascunzi bani de mine. La inceput nu-mi prea pasa, dar acum te iubesc atat de tare, incat nu ma pot abtine.

Te iubesc atat de tare incat devin brusc suspicioasa cand intarzii pe drumul spre casa si in loc sa-mi fac griji, imi fac filme. D-alea proaste. Telenovelistice. In care tu ma-nseli doua blocuri mai incolo. Cu sora-mea vitrega. De existenta careia nu stiu. Inca! :)) La inceput nu-mi prea pasa, dar acum te iubesc atat de tare, incat nu ma pot abtine.

Te iubesc atat de tare incat nu ma pot abtine sa nu urlu la tine ca n-ai dus gunoiul, n-ai spalat vasele, nu ti-ai strans sosetele si nu mi-ai mai adus flori din 1700 toamna. La inceput nu-mi prea pasa si mi-era suficient doar sa fiu cu tine, dar acum te iubesc atat de tare, incat nu ma pot abtine.

Te iubesc atat de tare incat nu vad ce mare branza daca ma-ntind la un flirt pe Facebook cu maseuza care mi-a dat add. La inceput flirtam cu tine, dar acum te iubesc atat de tare, incat nu se mai cade. Flirtul este pentru relatii din astea insignifiante, nu pentru iubirea noastra profunda.

Te iubesc atat de tare incat nu vad ce mare branza daca ma-ntind la o bere cu baietii in drum spre casa fara ca macar sa te-anunt ca m-am intins la bere si nu pe caldaram calcat de 335. La inceput te anuntam, ca mi se parea politicos, dar acum te iubesc si politetea n-are nicio legatura cu iubirea noastra profunda.

Te iubesc atat de tare incat nu vreau sa pierd timp pretios cu dusul gunoiului. Sau cu spalat vasele. Ori cu daruit flori. La inceput le faceam, ca eram obisnuit sa le fac singur, dar acum te iubesc si am incredere ca tu le faci mai bine decat mine. Inclusiv sa-ti alegi florile singura.

Inca mai crezi ca asta-i iubire? Eu nu! Da’ daca tu zici ca asta-i iubire, hai, te rog, iubeste-ma mai putin!

Voi ce alte versiuni “funny” de iubire ati intalnit? Folositi cu incredere rubrica de comentarii de mai jos!