Daca mai aud expresiile “proiect” si “convingeri limitative” o sa sparg capul cuiva!

May 23, 2016 at 7:18 pm

proiectCum facea tataie “lucrari” asa facem noi “proiecte”. Ma jur, ca o tiganca ce nu-s, toata lumea are cate un “proiect” in cap sau in desfasurare. Mai mult in cap decat in desfasurare. Si toata lumea e broken, dar se poate “fixa” si evolua daca renunta la “convingerile limitative”. Daca mai aud expresiile astea doua, o sa-l pocnesc pe ala care le rosteste in fata mea de-o sa ma vedeti la stirile alea la care nu ma uit, cum i-am dat peste ochi pana si-a inghitit cuvintele inapoi sau si le-a bagat in cur.

Nimeni nu mai munceste in tara asta, toata lumea face proiecte. Bune, proaste, inutile, geniale sau marsave, dar proiecte. Toti suntem niste genii – artisti – consultanti, din care explodeaza creativitatea si avem idei perfecte pentru proiecte si stim cum e mai bine sa se faca, numai cand vine vorba sa le si facem cu mainile noastre, in viata noastra, suntem praf.

Si toti cautam sa ne conectam cu universul, dar de atata cautat sa te conectezi, God forbid sa-ti faci timp sa te mai uiti la o floare cum sta ea asa frumoasa, sa razi ca prostul la glume, sa-ti mai faci timp pentru vreun om drag sau 5 minute sa iubesti. Cui ii arde, ba, de amor cand vine deadline-ul la proiect si dai din colt in colt sau cand universul te cauta sa te conecteze si sa-ti demonstreze cat esti tu de special? Eeee….ai ajuns in situatia asta pentru ca ai convingeri limitative, boule care esti, cu negativismul tau inconstient cu tot!

Atat.