Daca tot ai de gand sa-l ierti, fa-o mai devreme!

January 17, 2015 at 9:36 am

iarta-l-mai-devremeCred ca fiecare stie cu ce se poate impaca in viata asta. Cu ce poate trai. Si cu ce nu. E drept, uneori e greu sa trasezi linia aia. Sa discerni intre ce trebuie sanctionat cu un cartonas galben si ce cu unul rosu. Pe viata. Da’ ar fi bine sa afli. Mai devreme.

Cunosc oameni care nu-si vorbesc cu zilele. Unii cu saptamanile. Ca celalalt a tipat. C-a mintit. C-a-ntarziat la masa. Ca nu si-a strans sosetele. C-a zis nu stiu ce, nu stiu cand. Nici ea nu mai stie ce. Ori cand. Oricand. Da’ acum il “pedepseste”. Ca pe-un copil. Desi-i barbat. Ala pe care ea si l-a ales. Il pedepseste chipurile!!! Cu un aer de superioritate. (poti sa schimbi genurile oricand). Printesa a fost ofensata. Sa i se taie capul becisnicului! In varianta moderna, un soi de silenzio stampa. Da’ fara presa. Doar cu doi prosti in rolurile principale!

Dupa o vreme cica incep sa-si vorbeasca. Cu curu’! Monosilabic. Mai bine-ar tacea. Ca doi necunoscuti. Se vad, dar nu se mai vad. Dupa inca o vreme printesa se da jos din turn si incepe sa-i coasa la loc capul pe gat. Barbatului ei. Care de-acum e mai scurt cu un centimetru. C-a prins materialul la cusatura. Te iert! Acum, hai sa ne jucam din nou! Bine. Data viitoare iti tai eu capul. Si ti-l cos la loc dupa o vreme. Sa fii si tu mai scurta, ca mine. Bine.

Suna stupid? Good! Pentru ca e! Dar e real.

Mai scurti la stat si c-o bucata de timp pierdut, se iarta si merg mai departe. Pana data viitoare. Si timpul ala? Ce se intampla cu timpul ala? Se-aduna. Aduna-l! Cat face adunat? O viata de om?

Cand e unforgivable o stii din prima. Cartonas rosu, mother fucker! And…you’re out! Hopefully. Daca te cunosti. Daca nu, pune mana si invata-te. Restul reprezinta doar o serie de cartonase galbene care-n viata nu se transforma niciodata intr-unul rosu. Asa ca daca tot ai de gand sa-l ierti, fa-o mai devreme. Save the time!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!

Intre timp, poti ajuta familia marinarului care a disparut in conditii misterioase de la bordul unei nave. Ii poti ajuta sa afle adevarul, semnand online petitia prin care familia incearca sa faca vizbil cazul in fata autoritatilor. Citeste aici povestea lui! http://thebitch.ro/life/neverlosehope/