Daca tot ceri voie, nu mai apuci sa faci nimic

March 5, 2015 at 10:47 am

Din sMay-I-optimeria Street Wise, dupa “What can I say? You can say No!” si “Asta e d-ala, draga, de te stoarce ca pe o carpa”, azi o sa va povestesc despre “Daca tot ceri voie, nu mai apuci sa faci nimic”

Luna trecuta, intr-o zi cu soare, dupa ce m-am luptat cu Vasilica – doamna de la gps – si ne-am certat de cateva ori ca la piata, io zicandu-i de dulce, ea zicandu-mi de tata, ca am stabilit ca de mama nu are voie, am reusit sa ajung la adresa dorita. Obviously, gasesc singurul loc de parcare pe o raza de 200 de metri, cam chircit si destul de confuz in ceea ce priveste legalitatea de a parca acolo, dar nu mai stau sa ma gandesc prea tare si ma pozitionez regulamentar sa fac o laterala cu spatele, asa cum stiu eu, din 2 miscari.

Cand invarteam mai cu foc de volanul masinii sport in 2 usi, din cladirea alaturata iese o tanti de vreo 40+ frumusica foc, subtirica, ba chiar bunoaca as zice, dar teapana asa, din aia de te uiti in ochii ei si stii ca nu are rost sa te pui cu ea.

Se indrepta fix spre mine cu eye contact cu tot, asa ca ma opresc din a amesteca in benzina, ma uit la ea cu cel mai frumos zambet al meu, ala de stiu ca nu e voie, dar uite ce de treaba sunt si te rog sa faci o exceptie…

– Buna ziua, n-am voie sa parchez aici?

– De ce sa n-ai? Parcheaza unde vrei.

– Ah, v-am vazut ca va indreptati cu viteza spre mine si va uitati fix in ochii mei ca si cum va pregatiti sa-mi spuneti ceva, asa ca am crezut ca veniti sa-mi spuneti ca e rezervat locul de parcare.

– Nu, draga, ma uitam ca esti foarte draguta. Si sa stii ca daca tot ceri voie in stanga si in dreapta, nu mai apuci sa faci nimic.

Ea s-a dus incotro avea treaba, io am ramas cu volanul in mana si cu zambet larg ca mi se-arata mie oameni d-astia wise, dar si cu parerea de rau ca n-am apucat sa-i spun si eu ca e frumusica foc. Cand m-am dezmeticit, nu stiu unde intrase…sau poate nici  n-a fost reala:)) Da’ ii zic aici, poate ajunge la ea.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Daca ai si tu povesti Street Wise, nu fi zgarcit si share-uieste printr-un comentariu mai jos.