De ce-s femeile mai proaste ca barbatii

October 2, 2014 at 5:26 am

russian roulettePentru ca stau mai prost cu memoria. Aia a durerii. Celula femeilor parca nu pastreaza intacta amintirea durerii. Se frig acu’ cu ibricul de cafea, data viitoare, desi isi aduc aminte vag ca parca-parca ceva a fost in neregula, mai incearca o data. De doua ori, de trei ori, de sapte ori. De data asta cu o carpa. Mai bine si-ar lua un espressor. Dar nu, ce crezi? Ele tot cu acelasi ibric nenorocit. Ca cica doar aroma aia le place. Ca alta nu cunosc. Si nici nu vor sa cunoasca.

Barbatii care s-au ars o data cu ibricul fierbinte, trec pe 3 in 1. Instant. Cu apa rece. O mai pune el mana pe ibricul fierbinte doar cand o fi matol la 2 noaptea si n-are cu se-ncalzi. Da’ a doua zi, la prima ora, cand nici n-a apucat sangele sa-i pompeze complet in partea de sus a corpului, isi face un 3 in 1 pe drum, in timp ce fuge incheindu-se la slit. E instinct.

El e deja-n statie la 386, ea nici nu stie c-a plecat. E-n bucatarie, evident cu ibricul pe foc, jucand ruleta ruseasca cu propria viata, in timp ce scoate din desaga timpului toate amintirile, reale sau fabricate si nici macar fericite, cu dobitocul care n-a putut sa o iubeasca asa cum a vrut ea.

Femeile-s mai proaste ca barbatii pentru ca isi pierd instinctul de supravietuire. Pentru ca au un masochism care lipseste cu desavarsire barbatilor. Femeia cauta durerea, o ia in piept ca Braveheart, o indura, se lupta cu amanta, se lupta cu el, se lupta cu ea insasi, dispera, plange, se isterizeaza si-apoi mai trage o tura de lupta.

Barbatii fug. Sau se odihnesc. Mai stau putin. Asa, ca intr-un dolce far niente, pana se rezolva toate-n jurul lor. Si daca nu se rezolva, nu se rezolva. Se duc si beau ceva.

Mai bine te duci si tu. Sau si mai bine, te duci sa te dai cu barca


Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page