De Valentine’s day, fa-i o propunere indecenta

February 13, 2015 at 12:25 pm

bursa-de-fericire-2Propune-i sa …oferiti dragoste. Necunoscutilor. Nu, nu e vorba de threesome:)) Mai degraba de o posta. Anul asta, de Valentine’s Day, propune-i sa fiti voi Cupidon. Intre ANAF si BursaDeFericire.ro . Oh, bummer, huh? Articolul nu e despre sex. Da’ parca nu voiai doar sex. Voiai dragoste. Anul asta, propune-i sa investiti. 2%. Investiti intr-un VOI mai bun. Anul asta, nu mai astepta sa primesti. Daruieste tu. Impreuna cu el. S-ar putea sa va apropie mai mult decat un buchet de flori.

Nu te costa nimic. Dai procent din impozitul pe care oricum il dai catre stat. Te costa doar timp sa completezi un formular (30 de secunde) si sa-l pui la posta. Dar poate nu-i asa scump ca florile in 14 februarie. Si nici nu asa de e aglomerat ca in restaurantul ala unde vrei sa te duca. Mai bine iti cumpara flori in restul zilelor din an. La pret normal. Mai bine te invita in oras in restul zilelor din an.

Poate de acest 14 februarie e mai simplu sa stati in casa, la lumina lumanarilor, cu un pahar de vin bun si niste formulare nenorocite. Nenorocite atunci cand nu sunt completate. Dar care, completate de cat mai multi, pot schimba ceva. Si nu doar pentru copiii acestia . Pot schimba ceva in voi. In noi.

Stiu, nimanui nu-i place sa se gandeasca la asta. Nici macar sa o rosteasca. Nici mie. Nici nu trebuie sa te gandesti. Sau sa o rostesti. Trebuie doar sa o faci. Eu am facut-o.

Si daca nu e in 14 februarie, poti sa le completezi in orice alta zi, pana pe 25 mai. Dureaza 30 de secunde. Iti introduci datele pe site si ti se download-eaza formularul pdf deja completat. Simplu, right?

Si daca preferi sa ii donezi catre alte cauze, do that!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page.