Depresia si piciorul rupt

March 30, 2015 at 6:22 am

depresia si piciorul ruptUnul dintre avantajele de a-ti bea singur cafeaua intr-un loc public este ca esti mult mai atent la ce se intampla in jurul tau , mai ales daca vocea de la masa vecina nu vrea sa coboare sub un volum dedicat doar celor de la masa.

Asa ca zilele trecute, iata-ma langa niste tineri depresivi. Asa zicea unul dintre ei, nu am zis-o eu. Daca va imaginati ca barbatii nu sunt asa sensibili, well…guess again 🙂 Amuzanta a fost paralela pe care o facea tanarul intre depresie si un picior rupt.

N-o sa reproduc exact, sper ca am auzit bine, dar ideea era ca daca esti depresiv, oamenii iti spun fuck off, dar daca iti rupi un picior, oamenii te trimit la medic. Pe meleagurile noastre. Which is kind of true. Inca multi dintre noi fug de psiholog mai rau ca de stomatolog. Si n-ar trebui. Nici de unul, nici de celalalt. Dar cred ca la fel de multi au transformat depresia intr-o moda discutata la cafea intre doua comentarii despre fotbal.

Pentru acestia din urma, tot ce pot sa spun e ca daca iti rupi piciorul, da, oamenii te trimit la medic, dar daca dai cu piciorul ala dezgolit in fiecare piatra pe care o gasesti pe strada si-apoi te plangi la o cafea cat de tare doare, tot fuck off o sa ajunga sa iti spuna.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below!