E important sa-l si placi, nu doar sa-l iubesti

February 10, 2015 at 12:55 pm

e-important-sa-l-si-placiIn anumite momente, poate chiar mai important. Ca te poate ajuta sa te salvezi de la nefericire. Eu nu cred ca iubirea se stinge. Sau se pierde. Cel mult, se transforma. In mii de feluri. Dar nu se stinge. Daca s-a stins, inseamna ca n-a fost niciodata. Dar cred cu tarie ca oamenii pot evolua diferit si pot inceta sa se mai placa unul pe celalalt, confundand, de multe ori, asta, cu pierderea iubirii.

Mai cred si ca placutul asta e mai sincer decat iubirea. Asa simplu cum e el. Sau tocmai pentru ca e simplu. Pentru ca e usor identificabil: te plac sau nu te plac. Pentru ca e baza. Doara de la asta pornesti, nu? Pe baza asta se-aseaza navalnic, daca se-aseaza, chimia, pasiunea, indragosteala si creste iubirea.

Bine, uneori te loveste chimia prima si posibil ca dupa aia sa nu se mai aseze nimic, inclusiv amintirile-n cap, ca te trezesti, e dimineata si tu mahmura, incercand sa impingi spre iesire un individ bun la chimie, dar pe care n-ai chef sa-l cunosti indeajuns ca sa-l placi sau ba. Asta in timp ce-i promiti ca-l suni si  incerci sa eviti sa-i spui pe nume, ca nu ti-l mai amintesti.

Asta-i exceptia, dar mainly, ordinea in capul meu e aia de mai sus. Or am I wrong? Don’t think so. Ca doar nu te trezesti intr-o zi in metrou, pui ochii pe el si treci direct la iubire: Prietene, eu te iubesc! Cum te cheama? :)) Poate daca esti certifiable. Altfel, zic eu, nu te-nhami la drum cu unu’ pe care nu-l placi.

Well si daca de trait cu un om pe care-l placi, dar nu ajungi sa-l iubesti nu e chiar treaba, de mers prin viata cu un om pe care ai ajuns sa-l iubesti, dar pe care nu-l mai placi indeajuns ca sa ai baza…e haos si tristete maxima. E…inceputul sfarsitului.

Merg mana-n mana astea doua, dar, aparent, toata lumea-si doreste doar mai multa iubire. Si mai multa iubire. Toata lumea isi doreste sa auda mai des I love you. Eu imi doresc sa aud in continuare, la fel de des, si I like you. Si sa le pot spune inapoi pe amandoua impreuna pana om fi batrani si senili. Da’ senini.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!

Intre timp, poti ajuta familia marinarului care a disparut in conditii misterioase de la bordul unei nave. Ii poti ajuta sa afle adevarul, semnand online petitia prin care familia incearca sa faca vizbil cazul in fata autoritatilor. Citeste aici povestea lui! http://thebitch.ro/life/neverlosehope/