E mai important cu cine te trezesti dimineata in oglinda decat cu cine te duci seara la culcare

May 23, 2014 at 5:31 am

oglinda-timpuluiIdeal ar fi sa fii impacat si fericit cu amandoua, doar ca uneori, poate de cele mai multe ori, esti pus in situatia de a alege. Toti cautam ca at the end of the day sa fim in bratele omului pe care-l iubim si care ne iubeste, sa primim si sa dam afectiune si sa adormim linistiti, pe sunetul ploii si al respiratiei lui, preferabil dupa o partida de awesome sex.

Exista? Exista! Cross my heart. Poate ca uneori in loc de respiratie linistita, e un sforait-horcaitura ca e racit, iar tu ii dai coate amuzata sau exasperata, alteori nu-i ploaie, ci senin si plin de stele in care priviti cu speranta, iar alteori poate sexul a fost inlocuit, dupa o zi ucigatoare la job, de un episod din serialul vostru preferat, but that’s just life. Dar si-asa e liniste si pace in cap atunci cand ti-l asezi pe perna, in timp ce crosetezi visuri cu ochii deschisi.

Alteori insa, caruta incepe sa scartaie si stii exact ca desi iti pui capul pe acelasi brat, in acelasi fel, privind aceleasi stele, incercand sa crosetezi ca de obicei, unul pe fata unul pe dos, firul se tot rupe si liniste nu-i. Not anymore. Doar haos. Haos care cuprinde tot si-ti pune-un nod in gat, in care se opresc la culcare si la trezire suvoie de lacrimi si bucati de suflet dislocate.

Si mai incerci sa te minti o bucata de vreme, iar seara cand bratele lui te protejeaza o mai scalzi tu cu tine, dar dimineata, oglinda aia in care te privesti cand te speli pe dinti refuza sa se alinieze minciunii: te uiti in ea si iti raspunde amarata ca nu asta e deal-ul pe care l-ati facut, ca i-ai promis zambete si nu fete schimonosite de lacrimi.

Ii tragi un zambet fortat ca s-o linistesti, dar stii la fel de bine ca si mine, ca at the end of your life, cand o sa te uiti in oglinda timpului, o sa iti dai seama ca ar fi trebuit sa fie mai important cu cine te trezeai dimineata in oglinda decat cu cine te duceai seara la culcare.

Obviously, daca te incadrezi la norocosii carora oglinda inca le zambeste inapoi din fundul sufletului, spunandu-le ca au tot ce si-au dorit vreodata, do whatever the fuck you need to do to keep that way.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!