Fa doar lucrurile pe care stii ca ti le poti ierta

July 22, 2014 at 5:47 am

fa-doar-lucrurile-pe-care-stii-ca-ti-le-poti-iertaPleaca, stai, spune-i, nu-i spune, striga, nu striga, plangi in liniste, boceste cu vorbe, zambeste sarcastic, palmuieste-l, imbratiseaza-l, arunca cu farfurii, strange cioburile sau calca pe ele, fugi, ascunde-te, revino, vino, imbata-te, alearga pana trece, intinde-te pe jos in Piata Constitutiei sub luna plina, da foc, stinge foc, let go, don’t let go, rupe pozele, tine-le langa inima, uda-le cu lacrimi, injura-le, culca-te, trezeste-te…trezeste-te…trezeste-te…dar whatever you do, fa doar lucrurile pe care stii ca ti le poti ierta.

Cand ai trecut linia aia dupa care nu te mai recunosti, cand ai facut lucruri care ti-au taiat cativa centimetri din inaltime si te-au facut sa mergi aplecat de spate, opreste-te! Poate-ai strigat prea tare, pana ce vocea ti s-a spart si nu ti-ai recunoscut-o nici tu, poate te-ai incapatanat prea mult sa schimbi lucruri care nu se puteau schimba sau te-ai incapatanat sa nu le schimbi pe cele pe care le puteai schimba, poate ai ales sa nu spui cand simteai sa spui, poate ai stat prea mult sau ai dat drumul prea repede.

La fiecare e altceva, doar tu le stii pe ale tale, dar alea-s lucrurile care te vor haitui, lucrurile pentru care ai vrea sa dai timpul inapoi doar ca sa le stergi, lucrurile pe care nu ti le poti ierta. Restul, se incadreaza la iubire.

Next time, be smarter si nu le mai face. Fa tot ce simti, mai putin lucrurile pe care stii ca nu ti le poti ierta. Stii ce nu-ti poti ierta?

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below!