Femeia e materie grea. Lasa-l sa copieze cu cartea pe masa!

May 18, 2014 at 9:39 am

femeia-e-materie-greaFemeia e una dintre cele mai grele materii pe lumea asta si barbatii se plang in stanga si dreapta ca e greu de inteles. D-aia eu zic ca e mai simplu sa-i lasi sa copieze cu cartea pe masa. Selectia naturala va triumfa si-ti va face viata mai usoara, ajutandu-te sa-i lasi repetenti pe cei care s-au rezumat la a rasfoi cuprinsul si au avut ochiul ager cat sa stie de la ce pagina sa copieze pentru o nota sau mai bine zis pentru un numar.

De-a lungul vietii, cativa, desi stiu ca au voie sa copieze cu cartea larg deschisa, se vor indragosti de materie si o vor aprofunda. Poate n-au sa inteleaga tot din prima, dar vor sti ca asta vor sa faca pentru tot restul vietii lor: sa descopere in fiecare zi, fila cu fila, ce e dincolo de literele scrise. Cu atat mai mult cu cat cartea asta  e interactiva si n-are final, asa ca il puteti scrie impreuna.

Dar femeile tin pentru ele abecedarul (bine, mai nou si unii barbati, dar aia care-s mai mult pizde decat barbati) si-o dau pe chirilice cand cartea e in alfabet latin, de parca materia n-ar fi si-asa destul de stufoasa. Si mai e cate-un tembel de se-apuca de-nvatat alfabetul chirilic, dar pana ajunge la jumatate s-ar putea sa-si dea seama ca e prea complicat sau ca ai ars-o dubios cand l-ai pus sa invete alt alfabet si-o s-o lase balta fix cand ar trebui sa descopere ce e mai interesant.

Da, zic sa pui totul pe masa din prima, sa spui exact cum esti, ce vrei si si sa te-arunci cu capul inainte si sufletul deschis, ca daca tu stii bine materia, o sa-ti dai seama cand raspunsul e copiat sau omul ala chiar e pasionat (hopefully si pasional) si vrea sa cunoasca tot. Cu siguranta nici tu nu stii tot ce va fi scris in carte si-o sa fie momente cand o sa te surprinda ca intelege mai bine decat tine, dar ar trebui sa cunosti la perfectie macar ce ai scris tu pana acum.

Caci, daca si tu esti varza la propria-ti materie, nu te-astepta s-o-nvete altul mai bine decat tine si sa te faca fericita.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below!