Femeile vor extraterestri?!

January 7, 2016 at 7:17 pm

extraterestriNu-mi apartine, dar apartine unei bune prietene care si-a dat acordul sa public aceasta concluzie extrasa din experientele din ultima vreme, concluzie care pe mine m-a amuzat copios, asa ca o share-uiesc ca atare. Aparent, mai nou, femeile isi doresc extraterestri. Nu stiati? Well then, read on!

Daca intr-o vreme era de neconceput ca femeile sa nu isi doreasca asa ceva, acum esti sarita de pe fix daca iti doresti. Nu stiti despre ce vorbesc? Despre extraterestrii pe care majoritatea muierilor si-i doresc. Tot nu stiti despre ce vorbesc?

Le spunea intr-o vreme copii. Astazi, barbatii, indiferent de varsta, amutesc si inlemnesc deopotriva la auzul acestui cuvant. Vrei sa-l paralizezi? Rosteste doar atat: copil. Atat la singular, dar mai ales la plural. Tu zici “copii”, el pare ca aude “extraterestri” :))

God forbid sa rostesti dorinta, chipurile destul de fireasca si naturala, ca el sare ca ars: Say whaaaaaaaat woman? Ce vrei tu? Si vrei si doi????? Trei????? Da’ ce, ti s-a urat cu binele? De unde sa gasesc eu din astia si ce sa facem cu ei?

Siderat se intalneste cu cel mai bun prieten al lui:

Bah, acu’ a mea vrea si extraterestri. 

-Bah, esjti nebun? Si-a ta, frate? Si a mea, frate! What the fuck is wrong with women these days?

Atat.

You know the drill…daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page or below!