Fereste-te de femeia care nu te mai cearta!

November 28, 2016 at 11:11 am

femeia-care-nu-te-cearta-2Se spune ca exista o femeie care nu-si cearta niciodata jumatatea. Nimeni n-a intalnit-o insa, asa ca ramane doar o legenda urbana alaturi de barbatul care calareste pe cal alb si nu uita niciodata capacul ridicat.

Femeia pe care o cunoastem cu totii isi bate jumatatea. La cap. Macar din cand in cand. Nu se stie cauza exacta, dar cercetatorii britanci si mai putin britanici au descoperit o noua teorie care zice ca il bate asa din iubire si prea multa grija. Ea, un soi de atotstiutoare, el, aparent, doar aparent, prostul prostilor, de vreme ce ea trebuie sa-l scoleasca. Desi el supravietuise corespunzator pana a dat de ea.

Anyway, ca sa fie clar, nu vorbim despre cele certifiable, care-s toata ziua cu gura pe tine, de cand ai deschis ochii pana ce i-ai inchis la loc si chiar si dupa. Acelea intra la o categorie speciala si daca ai dat peste ea, run, Forest, run! Sau, ma rog, dupa preferinte…daca te tine, stai 🙂 Dar cum ziceam, nu o sa vorbim despre categoria asta.

Ci despre the average woman, care te-a luat (sa zicem din iubire) si care (dupa cum zic si cercetatorii) iti trage scatoalce verbale dupa ceafa, de cate ori fumezi, mananci peste limita colesterolului, conduci ca apucatul, uiti sa iei copiii de la scoala sau mai stiu eu ce fleac din asta. Ca ti-o zice verde-n fata sau mai blajin ori pasiv-agresiv, tot ti-o zice….get used to it…face parte dintr-un program preinstalat care ruleaza non-stop in background-ul creierului ei si nici cele mai “evoluate” nu pot sa-i dea shut-down de tot.

In momentul in care nu mai auzi zumzaitul acestui program, nu te bucura! Repet, NU te bucura! Opreste-te din orice faci in momentul ala si uita-te in jur! Baga degetul in gura, scoate-l, vezi din ce parte bate vantul, pune urechea pe sol si vezi de unde vine pericolul….neah, nu esti Winnetou, bre, si oricum te obosesti degeaba…you are fucked! Cand femeia de langa tine nu te mai cearta oricat de rau ai da-o de gard, inseamna ca nu mai da doi bani pe tine si nu-i pasa daca crapi. As putea chiar sa plusez si sa-ti spun sa cauti biblioraftul in care aduna dovezile pentru divort.

Aaa…ce…sa ma insel? Zici ca ai invatat sa lasi capacul jos, ai facut numai lucruri bune si n-are motiv sa te certe? :)) Bre, ia de verfica: daca ea tace suspect de pasnic, iar tie nu ti-a crescut brusc un cal alb intre picioare…ia calul meu si du-te!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!