If you want him to fail you, he will

March 31, 2015 at 7:28 pm

if-you-want-him-to-failFemeilor le plac testele. Uneori poate chiar mai mult decat le place sexul!? Eee…nici chiar asa :)) De personalitate, de inteligenta, de compatibilitate, de sarcina, de ce vrei tu…test sa fie! Cum gasesc un test, se excita maxim. Dar mai mult decat sa faca teste pentru ele, femeilor le place sa dea teste. Barbatilor. Ca sa ii pice.

Femeia scoate din neant pixul rosu, taie tot si-l trimite inapoi in banca lui: “4! Treci la loc, animala, n-ai invatat nimic!”, apoi catre prietena ei cea mai buna: “N-am ce sa fac cu el, draga, nu stie nimic. Sa-i puna ma-sa meditator!” 

O fi din cauza basmelor in care printul trebuia sa treaca prin nu stiu cate incercari ca sa se dovedeasca a fi demn de mana ei? I doubt it. Ca-n poveste, parca nu printesa punea piedicile.

Femeilor le plac testele pentru ca testele au rezultate. Bune, proaste, dar rezultate. Iar rezultatele pot fi interpretate. Obviously, dupa bunul plac. Cand face un test pentru ea, daca rezultatele nu-s pe placul ei…ce crezi? E un test de kkt.  Daca, dimpotriva, rezultatul e favorabil, isi reconfirma parerea…“Haaa…stiam eu!”.

Cand traseaza un test pentru barbat, testul nu are cum sa fie de kkt, ca doar ea l-a trasat. O face dintr-un singur motiv: ca sa-l pice pe fraier. Rezultatul e oricum masluit din start. Ea il stie deja: “He will fail!” .  Vrea doar sa-si reconfirme parerea. Un fel de second opinion. Ca sa-l lase repetent. Daca n-o face din prima, nu inseamna ca s-a razgandit. Doar ca n-a gasit unul mai bun. Deocamdata. Mai rar femeie care sa vrea sa lucreze cu clasa goala. Sa se pregateasca pe ea insasi in loc sa pregateasca pe altul.

La fel de rar se prinde si barbatul ca e picat din start. El musca momeala aproape de fiecare data si incearca sa se dea peste cap pentru a o cuceri. Prietene, mai bine te-ai da de trei ori peste cap si te-ai destepta trei pasi mai incolo. Degeaba te plangi in stanga si in dreapta ca nu intelegi femeile. Pai n-ai ce sa intelegi, amice, in afara de faptul ca nu esti tu ala!

Acu’, poate esantionul analizat de mine nu e reprezentativ. Astept sa imi spuneti si voi, din experientele voastre, daca si cum… :)) . Si ca sa nu ziceti ca nu-s bitch pana la capat, uite un test amuzant: http://quizsocial.com/what-does-the-ink-blot-test-say-about-you/

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below.