Intotdeauna e prea devreme inainte sa fie prea tarziu

January 21, 2015 at 4:07 pm

sunriseTraim ca si cum am avea mai multe vieti decat o pisica maidaneza sau siameza. Ardem etape, pierdem ocazii, ne batem joc de sanse si amanam sa ne bucuram de viata, ca doar deh, avem tot timpul din lume. Well, ce crezi? N-avem. Decat daca ai descoperit tu secretul. Altfel, avem in medie vreo 70 de ani, dintre care, cel mai probabil, ai trait deja vreo 25-30, dintre care, cel putin 14 ai fost intr-o stare de semiinconstienta, sau ma rog, ai trait ghidat de regulile parintilor, fara sa ai prea multe de spus.

Matematica nu e punctul meu forte, dar as zice ca ai trait vreo 10-20 pe barba ta si mai ai undeva la inca vreo 40 ani daca esti norocos si faci parte dintre cei pe care n-o sa-i loveasca vreun accident rutier, aviatic, nautic sau vreo boala mortala.

Vasazica, mai ai doar vreo 40 de ani, asta in conditiile in care ultimii 20 au trecut intr-o fractiune de secunda. 

Esti sigur ca e prea devreme sa te lasi de fumat?

Esti sigur ca e prea devreme sa o iei de mana pe strada?

Esti sigur ca e prea devreme sa faci sport in mod regulat?

Esti sigur ca e prea devreme sa ii spui ca o iubesti?

Esti sigur ca e prea devreme sa renunti la ore suplimentare?

Esti sigur ca e prea devreme sa fii fericit?

Intotdeauna e prea devreme inainte sa fie prea tarziu. E la fel de devreme ca atunci cand e ultima zi la mare, opresti alarma sa mai stai 5 minute, adormi la loc si ratezi rasaritul de soare.  O sa mai rasara si maine soarele, dar ce crezi? Tu s-ar putea sa nu mai fii acolo sa-l vezi.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!