Invata de la americani: Nu negocia cu teroristii!

August 4, 2014 at 5:12 am

nu-negocia-cu-teroristiiFilmele americane sunt bune. Ma rog, nu toate, dar cele mai multe. Pentru ca au un producator executiv. Care taie si spanzura, pana si pe regizor, ca sa iasa comercial. Sa-si scoata banii aia de i-au bagat. Adica sa vanda. Sa placa publicului.

Filmele americane sunt bune si pentru ca-s educative. In filmele americane femeile nu prea sufera pana mor. Beau. Si alearga. Si-o iau de la capat. In filmele americane, nu se negociaza cu teroristii. Si teroristii mor la final. Iar poporul american se strange-n brate la colt de strada si se aplauda.

Invata de la americani: nu negocia cu teroristii! De-a lungul vietii vor aparea mai multi. Care vor incerca sa-ti ia cate-o bucata din tine ostatica. Unul in mod special va incerca sa-ti ia demnitatea. Si n-o sa vrea sa-i dea drumul pana nu ii dai tot ce ai. Si ce n-ai. Cu cat ii dai, cu atat cere mai mult. D-aia nu se negociaza cu teroristii. Mai multi vor incerca sa-ti ia povestea. Povestea ta. Cea pe care o meriti. Si n-o sa vrea sa ti-o dea cu niciun chip.

Shoot the mother fuckers in the head and move on! To the next one! Until you get your story right!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!