Is your best good enough for you?

January 5, 2015 at 7:09 am

is your best good enoughCand esti mic, te masori la tocul usii. Sa vezi cat ai mai crescut. Inca nu stii ca inside vei ramane un copil indiferent de cat de sus ar ajunge linia trasa cu creionul pe tocul usii.

Cand mai cresti, te masori in bust si-n talie. Sa vezi daca te-ncadrezi in normele date de reviste. Inca nu stii ca revistele alea le scriu bine rau niste grasute care stiu ca nu conteaza cat ai in talie daca stii sa razi.

Ca baiat, te masori in centimetri lungime. Ca sa vezi daca esti cel mai tare. Incerci sa furi la masuratoare. Inca nu stii ca nu lungimea este cea care conteaza.

Cresti inalt ca bradul, faci cel putin o data-n viata de un 90-60-90 sau dupa caz, baiet fiind, de-un 21 masluit. Te duci la facultate, o termini, iti iei un job. Te-nsori. Casa. Masina. In rate. Vacanta all inclusive. Masori again. Ai bifat tot. Ai tai sunt mandri. Vecinul invidios. Si crezi ca-i gata lupta. You are the best! Acum astepti sa iesi la pensie. Bravo!

Cea mai hardcore masuratoare insa e aia pe care-o faci doar tu cu tine, noaptea inainte s-adormi si dimineata cand abia ai deschis ochii. Unitatile de masura se schimba radical cand nu mai sunt martori. Nu-s centimetri, nici sold bancar, metri patrati ori cai putere.

Masori pe singura scala care conteaza: suflet impacat. Si daca aici da cu minus, you’re fucked! You did your best, but is your best good enough for you? Intreaba-te mai des!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!