Iti arat ca poti

March 20, 2014 at 5:45 pm

scarlett o'hara iti arat ca potiZilele trecute cand butonam televizorul, am dat peste un domn, pe numele lui Deepak Chopra, care vorbea bine el asa. Zicea ca o dorinta se naste in tine neaparat impreuna cu capacitatea de a ti-o indeplini, caci altfel nu s-ar naste.

Eh, daca o iei asa, chiar nu mai poti invinui pe altcineva pentru esecurile tale. Nasol, nu? Mai nasol e ca teoria are sens si cel putin la mine, uitand-ma in urma, s-a si aplicat cu succes: ce mi-a traznit prin cap ca vreau, am facut cumva si am avut. Ah, ca nu mi-a mai trebuit dupa aia sau ca a iesit prost…aia e alta poveste. La tine nu se aplica? Sau doar vrei sa te mai ascunzi un pic de tine si sa gasesti alti vinovati pentru tot ce n-ai facut cu viata ta?

Sa fii singurul responsabil pentru actiunile tale really sucks. Pai cum: sa nu te mai poti plange ca mami te-a batut la fundulet cand erai mic si d-aia n-ai acum succes in cariera ori ca prima iubire te-a traumatizat si d-aia n-ai mai putut sa dai la Drept? De-a dreptul ingrozitor!

Gagiul responsabil cu teoria nu e chiar neica nimeni – fost Chief of Staff at the New England Memorial Hospital, ulterior s-a dedat la a studia  Ayurveda. N-a scris decat vreo 50 de carti, traduse in 35 de limbi si aparent a starnit controverse pentru teoriile sale (zice Wikipedia)

Ca are sau n-are dreptate, important e ca ideea ramane intepenita in creierul meu si-ar trebui sa ramana si in al tau si doar sa nasca intrebarea: Poti?

Raspunsul aparent il stie fata aia play-ata in heavy rotation pe toate posturile de radio, care striga la tine cand conduci mai cu sarg: “Iti arat ca pot”. Bravo ei!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!