Iti tot cauti jumatatea? Da’ ce, nu stii ca esti intreg?

August 28, 2014 at 5:27 am

esti-intregOriunde ai merge, doua discutii din trei sunt despre jumatati. C-asa stim noi, sa traim cu jumatati. De masura. Sa ne prefacem ca traim pana apare…jumatatea. M-astept ca-ntr-o zi toate discutiile astea sa prinda forma. Sa intorc capul pe strada si sa vad oameni disecati pe jumatate, care umbla doar cu partea stanga sau cu cea dreapta, sarind intr-un picior, cu parti din organe atarnandu-le ca intr-un film de groaza prost si incercand sa se alipeasca ici si colo, unde s-or potrivi organele.

Din cand in cand, cate un “norocos”, cu jumatate de fata barbat si jumatate femeie, cu un san de muiere lasand un sfarc la vedere prin tricoul alb si un testicul inghesuit pe partea opusa in pantaloni, mergand pe doua picioare sontac cu un pantof cu toc in stangul si-un adidas in dreptul, starnind invidia si dand in acelasi timp speranta jumatatilor fara jumatate.

Mai zic io 1/2, dar 1/2 nu-i egal cu 0,5  decat la matematica. Fie ca-ti convine, fie ca nu, esti intai de toate 1/1 si-ar fi bine sa inveti sa fii fericit si-asa si sa incepi te comporti ca atare, nu ca un amarat de 0,5 care incearca sa se-ntregeasca prin altul cu orice pret. De obicei prea mare. 

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below!