Lucrurile bune vin usor

April 16, 2014 at 6:15 pm

lucrurile bune vin usorAm fost crescuti prost implementandu-ni-se ideea ca lucrurile de valoare se capata prin munca grea, ca sunt acelea pentru care trebuie sa ne chinuim pana ne ies ochii din cap, de unde si ca dragostea adevarata-i aia in care trebuie sa treci prin foc si sabie. Well, absolutely not true: lucrurile bune vin usor. Evident, daca reusesti sa-ti bagi asta in cap.

Altfel, o sa te chinui in continuare sa-ti legi sireturile si sa te impiedici si de umbra ta. Si-o sa traiesti haituind lucrurile care iti fac rau, lucrurile care te obliga sa tai din tine ca sa le capeti, lucrurile care te fac sa mergi mai aplecat de spate si te impiedica sa razi la soare cu par balai sau fara. Iar pe cele simple, care ti se-aseaza in brate si care-ti lumineaza viata, o sa le indepartezi, constient sau mai putin constient, ca nefiind de valoare.

Nu spun ca lucrurile bune se-ntampla peste noapte sau ca nu presupun un minim de efort, ci doar ca, atunci cand in capul tau esti convins ca lucrurile bune vin usor, ceva in univers face un shift care sa te-ajute sa-ti fie la indemana creierului tau si ti le serveste firesc la fileu. Mai trebuie doar, ca dupa ce le primesti, sa le apreciezi la adevarata lor valoare!

Zice-o vorba si zice bine: “Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.” – Henry Ford . Pe-ncercate!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!