Nu se mai poarta dark and twisted

July 14, 2014 at 12:00 am

nu-se-mai-poarta-dark-and-twistedN-am mai vazut un barbat barbierit din clasa a IV-a. Ma rog, in afara de taica-miu. In rest, toti sunt artisti. Brusc, pe toti i-a apucat un soi de arta. Cel mai adesea fotografiatul. Ca e la-ndemana. De cand cu f64. Si toti sunt dark and twisted. Neintelesi. Rebeli. Cel mai adesea fara cauza. La 40 de ani. Dar si la 30. Si la 25.

Sa fie, nu zic nu. Artisti si nebarbieriti. Ca e hot. Dar sa fie pe bune. Sa fie arta, nu doua apusuri de soare amarate in Vama si-o libelula luata-n raccourci, puse pe Facebook. Pardon si pe Instagram.

Si unde-i saracia? Nu poti s-o arzi tu de-a artistu’ dark and twisted cand faci 3000 de euro pe luna. In Romania 2014. Arta, barba, iarba, dark and twisted cand tu esti IT-ist si-o arzi corporatist de la 9 la 18?

Oi fi io mai tampa de fel, dar parca daca-ti vine sa te duci sa fotografiezi iarba sambata seara in loc sa i-o tragi aleia de langa tine, as zice ca mai bine s-o fumezi. Poate te mai relaxezi. Ocazie cu care iti recomand sa-ti scoti si batul ala din cur, care te tine drept atunci cand ii zici ca tu nu te tii de mana pe strada, nu te saruti in public si nici nu vrei sa te insori. Ca tu esti altfel. Nu esti bou. Esti vaca. Dupa care te duci acasa si suspini la Grey’s Anatomy. Singur. In timp ce te umfli cu ciocolata.

Sa stai tu asa privind pe sub pleoape ca o demoiselle-a, in timp ce tragi dintr-o tigara asa cum ai vazut in filmele cu Humphrey Bogart, nu mai emotioneaza pe nimeni. Poate, cel mult pe-o liceana.

Si daca n-ai aflat, iti spun eu acum: prietene, ai cam ratat valul: nu se mai poarta dark and twisted. Decat daca esti Ryan Gosling. Altfel, se poarta senin si fericit, ba! Se poarta s-o tii de mana si s-o saruti si pe gura si pe strada, sa-i deschizi usa de la masina, sa-i duci flori, s-o faci sa rada si s-o iei de nevasta. Dac-o vrei, evident. Daca nu, poate nu-i ea, dar atata vreme cat o sa joci un rol care nu-i al tau, audienta o sa fie pe masura!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page! Or below!