Protejeaz-o de tine, ca de restul se poate proteja singura

July 18, 2014 at 5:51 am

protejeaz-o-de-tineFemeile nu au nevoie de barbati. Daca e ceva pentru care as baga mana in foc pe lumea asta, e ca orice poate face un barbat, poate face si o femeie. Inclusiv sa urineze din picioare. Cu un pic de efort. Si atentie. Doar ca nu vrea.

Cine mai are inca impresia ca femeile sunt sensibile si neajutorate, ori e de o naivitate crunta, ori n-a vazut o femeie in apogeul unei crize de nervi sau de razbunare. Sau de protectie a cuibului. E un spectacol sublim si grotesc in acelasi timp, iar toate armele stiute sau inventate ad-hoc se ivesc ca sa ii serveasca. Scopului.

Singura vulnerabilitate a femeii este barbatul. Ala pe care il iubeste. Cand acela loveste…cu o vorba aruncata la intamplare…cu o privire aruncata altei femei…cu indiferenta…femeia cade. Un cutit invizibil o loveste direct in plex si-i taie maruntaiele cu incetinitorul, urcand spre inima, in timp ce ea sta si priveste de pe margine, neputincioasa, cum toate o parasesc, inclusiv viata. Uneori lupta. Aplica presiune. Strange garoul. Se mai taraste putin inainte sa cada de tot.

Alteori se preda. Stie ca in fata ta, n-are nicio sansa. Nici nu vrea sa aiba, caci lupta e pierduta din start: se asteapta ca tu sa fii cel care o protejeaza, nu cel care loveste.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!