Pune neuron de la neuron pentru escrocarea politicienilor

July 1, 2015 at 9:35 am

politicieni coruptiEu si politica…baba si mitraliera. Ma pasioneaza vag, in apropierea alegerilor, cand ma informez cat de bine pot eu, analizand faptele respectivilor, ca sa pun stampila aia in cunostinta de cauza. In apararea mea, din ce-am votat pana acum niciunul nu e inca la puscarie, semn ca macar ii aleg pe aia care stiu sa-si stearga urmele mai bine?

Cum ziceam, apolitica. Dar imi fac datoria de cetatean si-mi exercit dreptul pentru care oameni au murit in ’89. Apolitica…mai mult ca sa ma protejez pe mine, in bula mea. Call me selfish and let’s move on.

Dar zilele trecute, uite cum intra ei in bula mea. Parlamentarii adica. In timp ce ma rotisam cu indiferenta pe o plaja si al meu 1/2 ma punea la curent cu starea natiunii de care ne indepartasem geografic, tensiunea mi-a crescut brusc, ceea ce nu-mi doresc. Nu mai sunt chiar adolescenta, caldura mare, eu fumatoare si-acum imi dau si mucii de plans ca o tanti ii da unei batrane sarmane 100 lei in autobuz, in timp ce parlamentarii isi voteaza niste pensii si nimeni nu le sta in cale. Bitch, bitch, da’ am si eu o urma de suflet acolo.

Husbandului, mult mai implicat sufleteste, i se umfla o vena la cap si ca sa nu-i plesneasca ne-apucam sa facem pronosticuri sumbre despre cat timp o sa mai dureze pana o sa-si ia vreun “destept” din asta glont ziua-n amiaza mare de la vreun om ajuns la capatul calmului si-al puterilor. Poate undeva in tara noastra chiar se face cheta in momentul asta si se pune mana de la mana pentru angajarea unui lunetist?

Eu mai pacifista de fel, dar si mai evil, nu imi place sa lupt impotriva a ceva, ci cel mult pentru ceva. Nu-i vreau morti si nici la puscarie. Ii vreau liberi, dar saraci lipiti pamantului. Asa ca dorinta mea suprema e sa se faca altfel de cheta: sa se puna neuron de la neuron si toti oamenii smart care stiu stuff despre politica si economie si isi dau cu parerea pe Facebook, la bere, pe bloguri de specialitate sa puna de-o inselaciune la nivel inalt, care sa targeteze politicieni. 

O piramidala doar pentru ei, un Robin Hood intelectual, un American Hustle, ceva care sa-i faca rand pe rand pe politicieni sa-si investeasca pana la ultimul ban, sa-l piarda si apoi sa traiasca din cosul zilnic pana la sfarsitul zilelor…mother fuckers!!! So, are cineva vreo idee? Anyone?

Daca ai ceva de comentat, foloseste cu incredere formularul de mai jos. Or do it on my Facebook page!