Si daca ai sa fugi pana la capatul pamantului, ai sa dai nas in nas tot cu tine

August 20, 2014 at 5:30 am

thebitch.roTe rupe-n doua. Cu cuvinte potrivite. Potrivite pentru divort. Sau asa iti par tie. Poate-s doar vorbe aruncate din frica. Dar asa le primesti tu. Intr-o inima aflata pe bypass. De ani buni. De cand ai decis ca a ta nu mai duce si ca arterele infundate de durerea provocata anterior trebuie ocolite. Cu orice pret. Asa ca platesti rapid pretul, tragi fermoarul de la troller si fugi.

Nu spun ca fuga nu e buna. Ba, dimpotriva, uneori s-ar putea sa-ti salveze viata, caci fight-or-flight response sta la baza instictului de supravietuire atunci cand apare pericolul. Mai ales cel care tinteste drept spre inima. Cu tot bypass-ul tau cu tot.

Ce spun e doar nu-ti faci iluzii: oriunde ai fugi, te vei insoti pas cu pas, vei ajunge acolo si vei da nas in nas tot cu tine. Doar ca in alt decor. Nicio insula, oricat de indepartata ar fi nu va sterge cuvintele alea. Si nu te va scoate de pe bypass. Pana nu esti pregatita sa te scoti singura. Si s-asculti cuvintele alea asa cum trebuie. Cu toata fiinta.

Vei ajunge la concluzia ca singurul lucru pe care-l poti schimba pe lumea asta esti tu. Si reactia ta la ce se intampla in jur. Atat.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!