Voi sunteti 10.000, iar eu am divortat

December 16, 2015 at 9:42 pm

1Cat mi-am facut eu de treaba niste luni de zile si am pus frumos la copt un divort, multa munca si niste calatorii, voi v-ati facut 10.000. Wow, 10.000 de oameni urmaresc blogul si citesc ce scriu eu. Nu useri, nu vizitatori…that’s bullshit. Oameni! Mi se pare coplesitor si trebuie sa beau in cinstea voastra. Si a mea. Si-a divortului. I will do it, imediat ce se termina saptamana de munca. Cross my heart!

Mi se pare coplesitor ca cititi ce scriu si mai dati si like & share, iar acum un an cand am inceput blogul asta, n-as fi putut estima cu acuratete ce-o sa se intample cu el. Dar e inca in picioare and so am I 🙂

As vrea sa am pentru voi niste intelepciuni din ale divortului, da’ n-am, ca vad ca nici asta nu se pupa cu ce mai aud din viata reala. Aparent n-a fost suficient ca m-am maritat ca-n povesti (asa mi s-a parut mie:) pe-o barca-n mijlocul marii, acu’ am divortat in liniste si cu impacare. Simplu.

Doi oameni care au crezut ca vor muri impreuna au discutat pana s-au lamurit, s-au socotit cu minte si cu suflet, si-au facut timp, intre niste ore de munca, sa desprinda pozele de pe board, si-au desfacut coronitele de maslin legate pe barca la nunta, le-au pus intr-o cutie, au varsat niste lacrimi, apoi au ras ca plang ca doua muieri, s-au imbratisat si aia a fost.

Si n-a fost usor, a fost hardcoreala maxima, dar a fost simplu. La fel ca inceputul. Si simplu e bine. Fara drame, fara complicat, fara ura, ci doar cu maxima recunostinta. Fostul 1/2 este cel mai bun barbat care mi s-a intamplat pana acum. Nah, ii dau si in scris, ca oricum o sa citeasca 🙂

Si cine zice ca daca nu te tavalesti pe jos de durere ori in fata blocului cu urlete, vaicareli si reprosuri inseamna ca n-a fost iubire, sa mai caute. Pana o gaseste pe asta care te umple de seninatate zi dupa zi cata vreme tine, iar daca e sa nu mai tina, te face sa pleci cu capul sus in drumul tau si cu inima goala, da’  in acelasi timp plina.

Ba da, uite ca am: asta e intelepciunea mea din ale divortului. Simplu e bine. Si …there is life after 🙂 Si recunostinta e mai buna decat furia ori tristetea. La fel de recunoscatoare sunt si ca ma cititi. Va multumesc!

Doar sa stiti ca m-am intors si-o sa va povestesc probabil in curand despre cum e sa fii bitch, single again, in Bucuresti, Romania, 2015…16. Hopefully, it’s gonna be fun! 😀

U know the drill, daca aveti ceva de comentat, do it on my Facebook page!