Vrei sa slabesti instant 7 kg?

December 23, 2014 at 1:44 pm

vrei-sa-slabesti-brusc“Vrei sa slabesti instant 7 kg? Taie-ti un picior!” am strigat, in gand of course ca o curajoasa ce sunt, catre tipa de la masa de langa, care se plangea ca n-a functionat dieta si n-a slabit la timp pentru Craciun. Asta, in timp ce bascula niste felii de pizza. Pesemne abandonase dieta. Sau poate aia era dieta. Anyway, am zis ca mai bine scriu decat sa-mi iau bataie. Sa fie negru pe alb. Poate ajunge si la ea informatia.

Am o vaga banuiala ca mi se va umple frigiderul cu carne dupa articolul asta, dar, cu tot respectul, in afara de a-ti taia un picior, alta reteta miraculoasa pentru a pierde 7 kg si a nu le pune la loc dublu, nu exista.

Dar exista o chestie faina inventata de oameni. Se cheama sport. Pe care, daca-l practici cu regularitate, te scapa de ambitii d-astea dubioase cu 7 kile intr-o zi. Si te mai lumineaza si la creier. Ba chiar si la suflet.

Ah, n-ai timp sa te duci la sala? Ah, n-ai nici bani sa te duci la sala? Ah, nici macar n-ai gasit o sala aproape de tine? Ah, nici nu vrei sa te vada alti oameni cum iti balangani sunculitele? E ok. Tot exista o solutie.

Uite, pe-ncercatelea. Acasa la tine cu Billy Blanks, the boy care te poate face sa slabesti daca nu 7, garantat 4 kg intr-o luna, daca abuzezi de el 1h30′ cam  de 3 ori pe saptamana. Asta e prima parte din seria care te poate aduce la punctul de fericire. Restul iti apar ulterior la related videos.

Ah, ti-e lene? Atunci, taie-ti un picior!

E drept ca n-am avut niciodata mai mult de 4 kg peste ce-mi doresc si ca arunc cu pietre sub forma de vorbe scrise, din pielea mea de size S-M. Dar o fac dupa ce tocmai am asudat cot la cot cu Billy. Lucru pe care il fac aproape zilnic. A fost hardcore la inceput. Dar pe masura ce te obisnuiesti, devine o placere. Si te face atent si la ce bagi in tine. Ca dupa ce te-a rupt in doua dimineata cu insane abs, nu prea-ti mai vine sa bagi 10 sarmale. Bagi doar 3-4. Asta, daca nu vrei ca la taierea porcului sa pui macelarul in dificultate: ce sa sacrifice, pe tine sau pe porc?

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!

Disclaimer: acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu-ti taia un picior, ca nu o sa slabesti. Repet. Nu-ti taia un picior, ca nu o sa slabesti. Houston, do you copy?