Expozitie „Corneliu Baba – Desemnurile unui pictor”

February 6, 2015 at 12:41 pm

expozitie-corneliu-babaExpozitia “Corneliu Baba – Desemnurile unui pictor” este deschisa pana pe 11 martie 2015, la Muzeul Colectiilor de Arta, aflat pe Calea Victoriei 111. Expozitia poate fi vizitata de sambata pana miercuri, intre orele 10:00 – 18:00, iar in prima zi de miercuri din luna, intrarea este gratuita. Altfel, costa 10 lei. Iar eu iti recomand sa-i investesti in acest mod.

Aproape de fiecare data cand pleci intr-un city break in alta tara sau intr-o vacanta mai lunga, dai peste cap conexiunea la internet incercand sa afli ce obiective turistice sa vizitezi si prin ce muzee sa-ti rupi picioarele ore in sir, ca sa vezi minunatii de opere de arta. Daca o faci si la tine-n tara, bravo tie. Daca nu, poate ar fi interesant sa-ti privesti si propriul oras ca pe un oras turistic si sa faci cate un pas spre culturalizare fara roaming.

Nu ma consider nici pe departe vreo mare cunoscatoare in ale artei, asa ca o sa ma abtin de la descrieri pompoase, dar asa cum spune o buna prietena, “arta valoroasa transmite si celor necunoscatori”. Iar expozitia lui Corneliu Baba a facut asta pentru mine. Asa ca sper sa mergi si sa faca acelasi lucru si pentru tine.

Mai multe despre expozitie, gasiti chiar aici, pe site-ul Muzeului National De Arta al Romaniei.

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!

Tags: