Francezii put

May 1, 2014 at 8:10 pm

francezii putSi la propriu si la figurat. Dar mai ales la propriu. Nu prea-mi plac mie generalizarile, plus ca stiu si un francez care pare curatel, dar pentru ca ei isi permit sa ne strige prin presa hoti si tigani fara diferenta, uite aici la mine-n ograda strig si io din titlu ca francezii put. Simplu.

As mai striga si ca sunt hoti la drumul mare cu preturile din Paris, dar pentru ca aceasta hotie e legalizata si preturile-s afisate la intrarea in carciuma, o sa-mi asum ca am dat 10 euro pe o clatita mica si meschina, mai subtire decat obrazul reginei decapitate. Pretul n-ar fi fost o problema, daca macar ar fi fost mare si buna. Da’ poate nu-s eu suficient de sofisticata pentru Paris.

Evident ca astea nu-s motive suficient de puternice ca sa nu vizitezi Parisul. De ce sa-l vezi si pe unde sa-ti plimbi ochii si picioarele insa, intr-un articol separat.

Acest articol este despre transpiratie, despre cum put francezii imbracati la costum in metroul parizian si cum nu au evoluat prea mult de la paduchii ce le colcaiau pe sub peruci, in timp ce ei ii scarpinau sofisticat. Si au fost 3 oameni diferiti in 3 zile diferite, pe 3 linii diferite de metrou. De unde stiu ca erau francezi? Oh, you little devil…smart question. Cu toate ca assumption is the mother of all fuck-ups, daca vorbea franceza la perfectie, era la costum si povestea ce zi grea a avut la birou, era francez. If walks like a french, talks like a french, smells like a french…is french….si da, cu litera mica.

Asa ca daca ajungi in Paris, pe langa harta, fa bine si tine-ti sarurile aproape, ma chérie, sa nu te ia cu lesin!

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!