Good vibe in Bucuresti cu ocazia Spotlight Festival

April 24, 2015 at 10:18 am

2015-04-23 23.13.33Aseara Calea Victoriei s-a transformat intr-un fel de expozitie live, de la cartof pana la Dambovita. Spatiile publice si cladiri precum CEC, Muzeul National de Istorie, Teatrul Odeon sau Cercul Militar au capatat brusc viata prin spectacolul de lumini si instalatiile interactive.  Mie mi-a placut sa ma plimb pe bulevardul inchis temporar pentru masini. De fapt, asta cred ca mi-a placut cel mai mult si mi-ar placea sa se intample mai des.  Festivalul International al Luminii Spotlight a inceput pe 23 aprilie si dureaza pana pe 25, asa ca mai aveti timp.

La inceput, in apropierea Muzeului National de Istorie, cutiile de bere si jegul ramase de la concert mi-au taiat pofta de arta si chiar ziceam ca nu simt vibe-ul ala bun. Dar apoi tot mergand spre Piata Revolutiei, am aruncat un ochi la oamenii prezenti si am inceput sa-l simt: vibe-ul ala bun adica. Zic sa te duci sa-l simti si tu daca n-ai fost aseara. Vorba unui prieten, mai bitch ca mine: au inchis si ei o ora lumina de ziua Pamantalui si acu’ compenseaza :))

De ce se face, cum, pe ce bani si alte detalii plictisitoare, pe site-ul oficial al organizatorului. Si detalii despre instalatiile frumoase pe site-ul festivalului. Anyways, daca ai ceva de comentat, foloseste cu incredere formularul de mai jos sau pagina de Facebook.