Pensiunea Valea Cu Pesti

March 18, 2014 at 12:02 pm

pensiune cu piscinaTe-ai saturat de munca si vrei sa te relaxezi cateva zile inotand in piscina sau zacand in jacuzzi, departe de Exceluri, sefi psihopati, clienti agresivi, rapoarte si vecini manelisti? Cam asa am simtit eu zilele trecute, cand m-am apucat sa caut o pensiune in creierul vreunui munte, unde sa-mi fie drag sa stau cu jumatatea mai putin bitchy.

Doar ca ce pare simplu, nu e asa de simplu, mai ales ca dorinta suprema era ca pensiunea/hotel sa aiba piscina, ca la noi relaxarea se face musai cu sport, dar in acelasi timp nu vreau sa ma lovesc de alte trupuri in timp ce inot. Si pentru ca eu vreau si aia, vreau si aialalta si nu ma las pana nu le bifez pe toate, dupa google it si booking.com-uit de mi-a iesit pe nas, am gasit minunatia: Pensiunea Valea Cu Pesti .

La aproximativ 200 de km de Bucuresti, spre Curtea de Arges, te trezesti in Muntii Fagaras, langa Lacul Vidraru si te cuprinde fericirea suprema. Au piscina, jacuzzi, sauna, teren de fotbal, bowling si biliard, iar o camera dubla cu mic dejun inclus este 250 RON, ceea ce mi se pare decent pentru cum arata si pentru serviciile oferite, dar mai ales pentru sentimentul ala de liniste care te cuprinde cand inoti si vezi muntii. Din fericire grasii oricum nu se agita sa faca sport nici cand e sub nasul lor frumusete de piscina, asa ca desi pensiunea era plina, la relaxare mai era un singur cuplu care se preocupa cu piscinitul, saunitul si jacuzzitul.

Acest articol nu este platit, ci reprezinta vointa mea proprie si personala de a scrie despre un loc care mi-a placut, pentru ca…automobile.

pensiune cu piscina

Daca ai ceva de comentat, do it on my Facebook page!